UJM blev startet i år 2006. Vi er et forholdsvis lille firma men med stor ekspertise samt erfaring. Bag virksomheden står Jesper Andersen og virksomhedens medarbejdere, der med sine mange år i branchen sikre kvaliteten i arbejdet og vi fremstillet efter gode gamle håndværkprincipper.

I vores smedeværksted beskæftiger vi os med næsten alle former for svejsning. Og i vore pladeafdeling udføres opgaverne bl.a med vores pladevalse, kantpresser og ikke mindst CNC Skæremaskine.

I vores Adminstration, er vi altid på forkanten med det sidste nye inden for EDB, vi tegner i BricsCAD i 3D, og bruger CAD-CAM til vores CNC skæremaskine, sikre ensartet produktion, sammen med kvalitetskontrol, og dermed til den rigtige pris.

VORES VÆRKSTED

Værkstedet på 200 m2 indeholder mange forskellige typer maskiner til de forskellige opgaver. Vi arbejder primært Direkte til Kunderne men også gerne leverandøre til andre virksomheder.

Værdier vi vægter meget højt er: Professionelt samarbejder med vores kunder samt kvaliteten/ erfaring i det arbejde vi udfører for vores kunder. Tilfredse kunder er glade kunder.

Brug formularen til at kontakte os og få et gratis tilbud på præcis jeres ønske.