PROFESSIONEL OPSÆTNING AF ALTAN I HELE LANDET

Vil du gerne forskønne din lejlighed med en ny altan?

Hos UJM hjælper vi vores kunder med produktion og opsætning af altaner. Der findes et væld af muligheder inden for altaner, og vi kan klare alt fra montering af franske altaner til store stål terrasser. Vi opfylder alle de sikkerhedskrav, der er på området, og hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning.

Vi hører gerne fra dig, hvis du vil have vores professionelle hjælp til opsætning af din nye altan i Gentofte, Hellerup eller den på resterende del af Sjælland. Selvom vores altanvirksomhed holder til i Jylland, kører vi nemlig gerne landet tyndt for dig.


VI KAN DET HELE

Drømmer du om en lille romantisk fransk altan, hvor der er plads til et enkelt cafébord og stole til to? Eller er du mere til en stor og rummelig stålaltan, hvor der er plads til hele familien? Der er mange muligheder i spil, og alt efter hvor meget plads du har at gøre med, hjælper vi dig med at finde frem til den løsning, der bedst matcher dine behov og ønsker.

Vi laver alt inden for altaner. Hvad enten du gerne vil have monteret en helt ny glas altan, eller du gerne vil optimere den, som du har, klarer vi opgaven. Vi giver dig gerne en god pris på opsætning af altan glas eller konstruktion af et nyt altangulv, og giver dig altid god faglig rådgivning med på vejen. Med vores erfaring på området tør vi godt kalde os selv for eksperter i altaner.


NY ALTAN MED SIKKERHEDEN I TOP

Vi lever op til de strengeste krav på området og er certificeret med CE-mærkningen. Det er din garanti for, at du får monteret en altan på lovlig og sikker vis. Når du skal have lavet en bærende konstruktion, er det vigtigt, at du vælger en leverandør, som kan tage ansvar for en certificeret løsning.


TILBUD PÅ ALTANER

Vil du gerne have et tilbud på en enkelt ny altan? Eller er der tale om altaner til hele opgangen? Forhør dig om dine muligheder hos os. Du er velkommen til at give os et kald på telefon 51 50 46 45 i dagtimerne, eller send os en e-mail, når det passer dig bedst. Skriv til os på e-mail info@ujm.dk.

Her kan du finde nyttige links

Altan Type