LANDSDÆKKENDE MONTERING AF GELÆNDER

Vil du gerne børnesikre din trappe eller din altan? Lad os sammen finde den optimale løsning til dit hjem.

Hos UJM sætter vi alle former for gelændere op. Det gælder både, hvis du har en udendørs altan, som du gerne vil have sat rækværk på, eller hvis du har en indendørs trappe, som du gerne vil afskærme. Vi finder sammen med dig en løsning, der passer til dine behov, og som matcher æstetikken i dit hjem. Vi kører ud til kunder i hele landet, der ønsker et nyt gelænder. Det gælder også dig, hvad enten du har adresse i Vojens eller i Taarbæk.

ALT INDEN FOR GELÆNDERE OG RÆKVÆRK

  • Rustfrit gelænder
  • Glasgelænder
  • Udendørs gelænder
  • Indendørs gelænder
  • Gelænder til trappe
  • Stål gelænder

GØR DIT HJEM SIKKERT AT FÆRDES I

Bor du i et hus, hvor der er en trappe eller en hems, der er ubeskyttet, kan et gelænder være en rigtig fornuftig løsning. Det er med til at minimere risikoen for falduheld – for både voksne og børn. Mulighederne er mange, og en afskærmning behøver ikke kun have en praktisk funktion, men kan også i høj grad pynte i dit hjem. Du kan eksempelvis vælge et enkelt og simplistisk gelænder i glas eller et trappegelænder i stål med smedmønster igennem. Alt efter hvad der passer bedst ind i dit hjem.

Har du en terrasse i din bolig, kan et nyt gelænder også komme på tale. Du kan vælge et af glas, hvor du kan bevare udsynet, men du kan også vælge et i stål, som skærmer af for nysgerrige blikke. Et gelænder er ikke bare et gelænder. Du har mange valgmuligheder, og hvert enkelt kan have flere funktioner. Du kan med sikkerhed også finde et, der passer ind i din bolig.

OPSÆTNING AF GELÆNDER I JYLLAND OG PÅ SJÆLLAND

Vil du gerne have et godt tilbud på montering af gelænder? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Du er velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på præcis det gelænder, du gerne vil have sat op. Mangler du inspiration og rådgivning, er her også hjælp at hente.

Giv os et kald på telefon 51 50 46 45 eller send en e-mail til info@ujm.dk.

Gelænder type